MEC BIRD
Harta paginiiContactEnglish
Componenta I
Componenta II
Componenta III
Cercetare
Master/Doctorat
Tineri
Baze de cercetare
Baza materiala
Rezultate specifice
Documentatie
Forum
Cautare
CNCSISCNFIS
UEFISCSUUEFISCSU
USAMV BUCURESTI

STUDIUL EFECTULUI SINERGIC AL CONSERVANTILOR ALIMENTARI SI INHIBITORILOR NATURALI DIN VINURI SI SUCURI DE STRUGURI ASUPRA MICROORGANISMELOR INTALNITE IN PROCESUL DE VINIFICATIE

DIRECTOR PROIECTSUMA ALOCATA (USD)
ANTOCE OANA - ARINA67000

Descrierea proiectului:
STUDIUL EFECTULUI SINERGIC AL CONSERVANTILOR SI INHIBITORILOR NATURALI DIN VINURI A FOST REALIZAT CU AJUTORUL UNEI TEHNICI NOI - CALORIMETRIA IZOTERMA. CALORIMETRIA ESTE O METODA EFICIENTA PRIN CARE SE POT DETERMINA PARAMETRI CANTITATIVI AI CRESTERII MICROORGANISMELOR: VITEZA DE CRESTERE, DOZA INHIBITOARE 50% SI CMI. METODA PERMITE EVALUAREA EFECTULUI COMBINAT AL INHIBITORILOR SI EVIDENTIEREA EFECTELOR SINERGICE. CA INHIBITORI NATURALI DIN VIN AU FOST STUDIATI ETANOLUL SI ACIZII HEXANOIC, OCTANOIC, DECANOIC, IAR DREPT CONSERVANT SORBATUL DE POTASIU. ARINA ANTOCE

Date de contact:
E-mail: antoce@pcnet.ro
Pagina web: -
Telefon: 2243646
 
ObiectiveEchipaInstitutii partenere

Baza materiala

Laboratoare
Echipamente de specialitate
Software
Carti/Reviste
Rezultate specifice

Programe de Master-Doctorat
Software
Multimedia
Carti/Reviste
Articole
Produse