Obiectivele specifice ale proiectului


 
 
CRESTEREA CAPACITATII CATEDREI DE A ATRAGE NOI ABSOLVENTI PENTRU STUDII APROFUNDATE SI DOCTORAT PRECUM SI DE A PREGATI ABSOLVENTI COMPETITIVI; SELECTIONAREA SI FORMAREA DE CADRE DIDACTICE CAPABILE SA DESFASOARE ACTIVITATI IN LIMBILE STRAINE.

CRESTEREA CALITATII DISERTATIILOR DE STUDII APROFUNDATE SI IMPLICIT A TEZELOR DE DOCTORAT PRIN CONTINUAREA IN CADRUL DOCTORATULUI A TEMELOR INITIATE PE PARCURSUL STUDII APROFUNDATE.

REALIZAREA UNOR NOI LEGATURI INTERNATIONALE PRIN MOBILITATI RECIPROCE CONCRETIZABILE PRIN LUCRARI STIINTIFICE IN COLABORARE SI TEZE IN CO-TUTELA. CONECTAREA COLECTIVULUI NOSTRU LA COMUNITATEA STIINTIFICA INTERNATIONALA. BURSE PENTRU DOCTORANZI.

IMPLICAREA SPECIALISTILOR STRAINI IN ACTIVITATEA DIDACTICA LA NIVELUL CURSURILOR DE STUDII APROFUNDATE AVAND CA EFECT RIDICAREA CALITATII PREGATIRII SI COMPATIBILIZAREA PROGRAMELOR DE STUDIU CU MODELE OCCIDENTALE.

DEZVOLTAREA BAZEI MATERIALE PRIN ACHIZITIONAREA UNOR MIJLOACE DE CERCETARE COMPLEMEMTARE CELOR EXISTENTE SI A BAZEI DE DOCUMENTARE (INTERNET, ABONARE LA REVISTE, CUMPARARE DE CARTI DE SPECIALITATE). ASIGURAREA DE CONSUMABILE