Obiectivele specifice ale proiectului


 
 
DOCUMENTARE IN DOMENIUL BIOSTABILITATII APEI POTABILE. EVALUAREA PROCESULUI DE COAGULARE AVANSATA IN REDUCEREA CONCENTRATIEI DE CARBON ORGANIC TOTAL; STUDIEREA DE COMBINATII DE REACTIVI ALTERNATIVE LA CELE DEJA CUNOSCUTE PE PLAN MONDIAL.

ANALIZA PARAMETRILOR CINETICI AI REACTIILOR RAPIDA SI LENTA SI STABILIREA DOMENIILOR OPTIME PE DIFERITE SURSE DE APA BRUTA, IN CORELATIE CU REDUCEREA CONCENTRATIEI DE CARBON ORGANIC TOTAL.

ANALIZA EFICIENTELOR DIFERITELOR OBIECTE TEHNOLOGICE COMPONENTE ALE UNEI UZINE DE APA CA REACTOARE BIOLOGICE (DECANTOARE CU STRAT SUSPENSIONAL DINAMIC, FILTRE RAPIDE DE NISIP, FILTRE LENTE), IN DOMENIUL REDUCERII CONCENTRATIILOR TOC, BDOC.

ANALIZA PROCESELOR ALTERNATIVE DE ASIGURARE A BIOSTABILITATII APEI POTABILE. OPTIMIZAREA SI COMPELTAREA TEHNOLOGIILOR DE TRATARE IN VEDEREA ASIGURARII STABILITATII CHIMICE, BIOLOGICE SI BACTERIOLOGICE A APEI POTABILE.

ACTUALIZAREA SI COMPLETAREA NORMELOR TEHNICE DE PROIECTARE SI A STANDARDELOR DE PROIECTARE SI CALITATE IN DOMENIUL TRATARII APEI. FORMAREA UNEI ECHIPE DE CERCETATORI.