Obiectivele specifice ale proiectului


 
 
REALIZAREA UNUI CONSORTIU DE PARTENERI CARE CUPRINDE FACULTATILE DE CONSTRUCTII SI ARHITECTURA DIN TARA SI UN CENTRU DE DOCUMENTARE AL MLPTL. FIECARE DIN PARTENERI A PRIMIT CATE UN SERVER PENTRU INSTALAREA SISTEMULUI BICAU.

ATAT IN CADRUL CONSORTIULUI (PENTRU STUDENTI, CADRE DIDACTICE SI CERCETATORI) CAT SI IN EXTERIOR (PENTRU PROFESIONISTI DIN DOMENIU), REALIZAREA COMUNICARII PRIN INTERNET PE BAZA UNUI SITE PROPRIU PENTRU CA INFORMATIA SA DEVINA CAT MAI LARG ACCESIBILA.

REALIZAREA UNEI APLICATII COMPLEXE DE BANCA DE INFORMATII (BICAU), BAZATA PE CLASIFICARI CAT MAI DETALIATE, SI PE UN SISTEM DE PROGRAME SOFTWARE SPECIFICE PENTRU INTRODUCEREA, PRELUCRAREA SI REGASIREA CAT MAI EFICIENTA A INFORMATIILOR.

INSTALAREA SI FUNCTIONAREA SISTEMULUI BICAU LA TOTI PARTENERII IN RETELE LOCALE PENTRU A USURA ACCESUL STUDENTILOR SI CERCETATORILOR.

PENTRU A ASIGURA AUTOFINANTAREA, INTRODUCEREA DE CAT MAI MULTE INFORMATII CU CARACTER GENERAL SAU OBTINUTE (PE BAZA UNOR TAXE) DE LA FIRME DIN DOMENIU. IN PARALEL REALIZAREA DE CONTRACTE DE CERCETARE, SI ELABORARE DE REGLEMENTARI IN CONSTRUCTII.