Obiectivele specifice ale proiectului


 
 
DEZVOLTAREA DE NOI LINII MASTER / STUDII APROFUNDATE.

DEZVOLTAREA RELATIILOR DE COLABORARE CU UNIVERSITATI DIN TARA SI STRAINATATE PRECUM SI CU SOCIETATI COMERCIALE.

IMBUNATATIREA ACTIVITATILOR PRACTICE ALE STUDENTILOR IN DIRECTIILE INFORMATICII APLICATE SI MANAGEMENTULUI / ECONOMICULUI , IN SCOPUL SUSTINERII PROCESULUI DE RESTRUCTURARE EDUCATIONALA SI FORMAREA SPECIALISTILOR COMPETENTI.

REFORMAREA PLANURILOR DE INVATAMANT PRIN INCLUDEREA DE NOI DISCIPLINE, CURSURI, CAPITOLE SI LUCRARI DE LABORATOR PRIVIND INFORMATICA APLICATA, ANALIZELE ECONOMICE SI MANAGEMENTUL.

STIMULAREA ACTIVITATILOR DE CERCETARE STIINTIFICA A CORPULUI DIDACTIC SI STUDENTILOR IN VEDEREA SUSTINERII ACTIVITATILOR DIDACTICE SI ATRAGERII DE FONDURI FINANCIARE SUPLIMENTARE..

INTEGRAREA IN UNELE SOCIETATI COMERCIALE DIN ZONA, A PERSONALULUI DIDACTIC SPECIALIZAT PE PROBLEME DE INFORMATICA APLICATA, CU OCAZIA ATINGERII OBIECTIVELOR PROIECTULUI.

PUBLICAREA CELOR MAI IMPORTANTE REZULTATE OBTINUTE IN CADRUL PROIECTULUI INTR-O EDITURA CENTRALA SI RECUNOSCUTA / ACREDITATA PE PLAN NATIONAL.

INFIINTAREA UNUI CENTRU DE CERCETARI STIINTIFICE RECUNOSCUT / ACREDIAT DE CATRE CNCSIS AXAT PE TEMATICA DEZVOLTARILOR TEHNOLOGICE INFORMATIZATE CA O VALORIFICARE SUPERIOARA A REZULTATELOR OBTINUTE IN CADRUL ACESTUI PROIECT.