USAMV BUCURESTI
| STUDIUL EFECTULUI SINERGIC AL CONSERVANTILOR ALIMENTARI SI INHIBITORILOR NATURALI DIN VINURI SI SUCURI DE STRUGURI ASUPRA MICROORGANISMELOR INTALNITE IN PROCESUL DE VINIFICATIE
| DIRECTOR PROIECT | SUMA ALOCATA (USD) | ANTOCE OANA - ARINA | 67000
| Descrierea proiectului: STUDIUL EFECTULUI SINERGIC AL CONSERVANTILOR SI INHIBITORILOR NATURALI DIN VINURI A FOST REALIZAT CU AJUTORUL UNEI TEHNICI NOI - CALORIMETRIA IZOTERMA. CALORIMETRIA ESTE O METODA EFICIENTA PRIN CARE SE POT DETERMINA PARAMETRI CANTITATIVI AI CRESTERII MICROORGANISMELOR: VITEZA DE CRESTERE, DOZA INHIBITOARE 50% SI CMI. METODA PERMITE EVALUAREA EFECTULUI COMBINAT AL INHIBITORILOR SI EVIDENTIEREA EFECTELOR SINERGICE. CA INHIBITORI NATURALI DIN VIN AU FOST STUDIATI ETANOLUL SI ACIZII HEXANOIC, OCTANOIC, DECANOIC, IAR DREPT CONSERVANT SORBATUL DE POTASIU. ARINA ANTOCE | Date de contact: E-mail: antoce@pcnet.ro Pagina web: - Telefon: -
| Obiective | Echipa | Institutii partenere |
|
| |