UNIVERSITATEA GALATI
| PROCESE DE MEMBRANA UTILIZATE LA SEPARAREA, EXTRACTIA SI FRACTIONAREA COMPONENTELOR IN BIOTEHNOLOGIE SI IN INDUSTRIA ALIMENTARA.
| DIRECTOR PROIECT | SUMA ALOCATA (USD) | COSTIN GHEORGHE MIRON | 45000
| Descrierea proiectului: PROIECTUL PRIVIND UTILIZAREA PROCESELOR DE MEMBRANA IN BIOTEHNOLOGIE SI INDUSTRIA ALIMENTARA A AVUT CA OBIECTIVE APLICATII INDUSTRIALE (ELABORAREA DE PROCEDEE SI PRODUSE BAZATE PE UF, MF, OI, NF) SI IN DOMENIUL INVATAMANTULUI. REZULTATELE OBTINUTE SUNT IMPORTANTE PENTRU INDUSTRIA BERII (INLOCUIREA FILTRARII CU KIESELGUR, STERILIZAREA LA RECE), A LAPTELUI (REALIZAREA DE CONCENTRATE PROTEICE, FABRICAREA BRANZETURILOR) SI A VINULUI (STABILIZAREA COLOIDAL PROTEICA A VINULUI). IN CADRUL PROIECTULUI AU FOST REALIZATE 3 TEZE DE DOCTORAT, 2 CARTI SI PESTE 20 DE ARTICOLE, 6 PRODUSE SI PROCEDEE. | Date de contact: E-mail: rectorat@univ.ugal.ro Pagina web: - Telefon: -
| Obiective | Echipa | Institutii partenere |
|
| |