UNIVERSITATEA GALATI
| STUDII BIOCHIMICE,FIZIOLOGICE SI TEHNOLOGICE PRIVIND REALIZAREA UNOR PRODUSE ALIMENTARE DE PROTECTIE
| DIRECTOR PROIECT | SUMA ALOCATA (USD) | SEGAL RODICA | 45000
| Descrierea proiectului: CERCETARILE INTREPRINSE IN CADRUL PROIECTULUI SE INSCRIU IN PREOCUPARILE MAJORE CARE EXISTA LA ORA ACTUALA PE PLAN MONDIAL IN DOMENIUL PROIECTARII , ELABORARII SI PROMOVARII ALIMENTELOR. ACESTE PREOCUPARI VIZEAZA OBTINEREA DE ALIMENTE CU INALT POTENTIAL BIOLOGIC SI NUTRITIV CARE SA CONTRIBUIE EFICIENT LA PROMOVAREA SANATATII POPULATIEI. ELE FAC PARTE DIN GAMA ALIMENTELOR ALIMENTE PENTRU SANATATE (HEALTH FOOD, FOODS FOR SPECIFIED HEALTH USES), SAU MAI NOU ALIMENTE FUNCTIONALE (FUNCTIONAL FOOD). | Date de contact: E-mail: Rodica.Segal@ugal.ro Pagina web: - Telefon: -
| Obiective | Echipa | Institutii partenere |
|
| |