| | | | | UNIVERSITATEA GALATI
| CENTRU DE PERFECTIONARE A SPECIALISTILOR DIN DOMENIUL PRODUCTIEI SI DISTRIBUTIEI ALIMENTELOR IN SCOPUL ASIGURARII CALITATII
| DIRECTOR PROIECT | SUMA ALOCATA (USD) | TOFAN IOAN | 118000
| Descrierea proiectului: OBIECTUL PROIECTULUI IL REPREZINTA ORGANIZAREA UNUI CENTRU DE EDUCATIE PERMANENTA DESTINAT PERFECTIONARII CONTINUE AL SPECIALISTILOR DIN DOMENIUL PROCESARII, CONSERVARII SI COMERCIALIZARII PRODUSELOR ALIMENTARE PERISABILE. A FOST ELABORAT UN PACHET DE DISCIPLINE CARE FUNDAMENTEAZA PREGATIREA IN ACEST DOMENIU SI INTRODUCE CONCEPTE SI NORME INTERNATIONALE PRIVIND MENTINEREA INSUSIRILOR CALITATIVE ALE PRODUSELOR ALIMENTARE PRIN ASIGURAREA CONTINUITATII LANTULUI FRIGORIFIC SI A FOST CREATA BAZA MATERIALA CORESPUNZATOARE IN 4 NOI LABORATOARE DE TEHNICA FRIGULUI SI MICROBIOLOGIE. | Date de contact: E-mail: ioan_tofan@yahoo.com Pagina web: - Telefon: 0236/460293 | | Obiective | Echipa | Institutii partenere |
|
| |